top of page
  • ejlangendoen2

Rondreis USA 2017 (3)

Las Vegas!! Wat een stad. Mensen komen hierheen om niet alleen maar te gokken maar ook om compleet knockout te gaan met drinken en uitgaan! Alles wat verboden is in de rest van de USA mag nu wel in Las Vegas.

Voordat we naar Las Vegas gingen waren we in Moab en Page. In Moab hebben we Arches NP en Canyonland NP bezocht. Beide vonden we prachtig. Bij Arches NP hebben we nog de Melkweg geprobeerd te fotograferen. Was erg leuk!! Super veel sterren. Was goed donker.

Daarna naar Bryce Canyon geweest. Ook een erg mooi park. Vooral de wandeling door het dal heen was super mooi. Daarna door gereden naar Page. Daar hebben we onze fototoer mogen doen in de Upper Antelope Canyon. Was mooi maar iets te druk met mensen waardoor je soms te gehaast moest fotograferen.

Vanaf daar zijn we via Zion NP naar Las Vegas gereden. Zo meteen op pad richting Death Valley. 47 graden zou het vandaag worden.


86 weergaven
bottom of page