top of page
  • Edwin

USA 2017

Afgelopen augustus / september zijn wij naar USA geweest om ten eerste de zonsverduistering mee te maken. Een bijzonder moment toen we bij Sandy Dessert waren. Zodra de maan voor de zon kwam begon het af te koelen en de vogels stopte even met fluiten. De krekels lieten zich even horen en er kwamen zelfs sterren tevoorschijn. Erg bijzonder fenomeen die zonsverduistering en ik moet zeggen, het smaakt naar meer.

The great American Eclipse 2017

Verder hebben we een prachtige route gemaakt langs allerlei prachtige parken zoals Yellowstone NP, Bryce Canyon NP, Arches NP en Canyonlands. Verder hebben vele mooie landschappen gezien die totaal verschillend waren van elkaar, van geisers en bossen, tot vulkanische gesteente tot woestijn. Van -2 tot 52 graden Celcius. Natuurlijk kun je niet San Francisco overslaan. Wat een pracht stad, met zijn Alcatraz, Golden Gate Brigde en natuurlijk de San Francisco Giants!

Melkweg in Arches NP

Kortom een prachtige reis met vele verschillende hoogtepunten. Teveel foto's op te publiceren maar heb er toch maar een paar geselecteerd. Voor meer foto's zie Landschap USA 2017


48 weergaven
bottom of page