top of page
  • Edwin

Vernieuwde website / new website

Het is alweer een tijdje geleden dat ik via mijn blog iets heb gepost. Maar vanaf heden probeer ik regelmatig via mijn blog meer aandacht te geven aan mijn foto's. Ik ben zeker nog regelmatig op pad met mijn camera. Ondertussen heeft de website een nieuw jasje gekregen. En is de naam nu veranderd naar EJL'73.


Onlangs ben ik nog in de Arkemheense polder geweest! Twee knobbelzwanen vlogen mooi over het water.

It has been a while since I posted something through my blog. But from now on I regularly try to give more attention to my photos through my blog. I am certainly still regularly on the road with my camera. In the meantime, the website has been given a new look. And the name has now changed to EJL'73. I recently visited the Arkemheense polder! Two mute swans flew beautifully over the water.


100 weergaven

Comments


bottom of page